Een indeling voor een grote badkamer

Je hebt geluk. Je hebt lekker de ruimte voor mooie faciliteiten in je huis. Hier zul je hard voor hebben gewerkt en daar mag je trots op zijn. Het is nu tijd om hier de vruchten van te plukken en te genieten van wat je hebt bereikt. Dit doe je onder andere met een lekkere badkamer. Een badkamer stelt je in staat eens goed te ontspannen en te genieten van je fijne huis. Maar als je dan zo’n grote badkamer hebt, hoe richt je die dan in? Je wil dat het van alle gemakken voorzien is, je hebt hier immers de ruimte voor dus dat is geen probleem. Daarnaast wil je niet dat het leeg aanvoelt en dat het kil wordt. Dat snappen we en we gaan er daarom samen voor zorgen dat dat niet het geval is. Hoe? Door je een globale gids te geven door het inrichten van een grote badkamer. Het is helemaal niet zo moeilijk, je moet gewoon weten wat je doet en wij helpen je hierbij.

Toilet

Allereerst het toilet. Je hebt de ruimte en het budget om een mooie, grote wc te laten installeren. Je zult dus niet hoeven kijken naar waar je de wc neerzet of hoe groot hij is. Althans, dat denk je. Je kunt namelijk het beste een wc neerzetten in de hoek van de ruimte. Omdat je toch over alle ruimte beschikt, kun je er dan net zo goed een klein muurtje naast of omheen plaatsen voor wat privacy. Een wasbak toilet daarnaast om niet zover te hoeven lopen om je handen te wassen is dan ook wel zo prettig. 

Bad en douche

Je hoeft geen keuze te maken tussen één van de twee; je doet gewoon beide. Als je even haast hebt, spring je snel onder je grote inloopdouche met luxe deuren. Eventueel kun je hier nog een gave wellness functie aan toevoegen. Een sunshower, een bankje, een andere lamp, stralen van elke kant en ga zo maar door. Daarnaast is een halfvrijstaand bad ook nooit mis. Lekker ontspannen na een lange dag; heerlijk! 

Sauna

Het wordt alleen maar beter, toch? Een sauna is de kers op de taart. Hoe heerlijk is dat? Met een sauna kom je echt even helemaal tot rust en dat is goed. Je hebt toch alle ruimte, dus waarom ook niet? We hoeven je niets meer te vertellen over een wastafel die je nodig hebt, een handdoekenrekje of iets dergelijks; dít is wat je zoekt.