MS Polymeerkit voor professioneel gebruik

technischeprodukten.nl

MS Polymeerkit is niet alleen geschikt voor kleine klusjes in en rondom het huis. Ook veel professionals maken gebruik van deze veelzijdige kitsoort die zeer geschikt is voor zowel natte ruimtes als de auto-industrie!

Veelzijdige toepassingen van MS Polymeerkit

MS Polymeerkit kan gebruikt worden voor enorm veel verschillende klussen. U kunt deze lijmkit gebruiken voor het verlijmen van zink, lood en metaal, maar ook voor aluminium, glas, kunststof, spiegels, plinten, trespa en hpl. Daarnaast vangt de kit trillingen op, waardoor deze ook nog eens zeer geschikt is voor het gebruik in de auto-industrie. Bent u dus op zoek naar een kitsoort die veel aankan? Bestel de MS polymeerkit op technischeprodukten.nl. Niet voor niets wordt deze kit gezien als een van de meest universele en algemeen toepasbare.

Het gebruik in natte ruimtes

Wilt u een noodreparatie uitvoeren bij een lekkage? Dan is de MS Polymeerkit opnieuw een goede keuze. Deze kit hecht namelijk ook op licht vochtige ondergronden, waardoor het een prima afdichtkit is. Een laatste groot voordeel is dat deze goed overschilderbaar is, waardoor je de kit overal in huis kunt gebruiken. Wanneer u deze kit wilt kopen, kunt u terecht bij technischeprodukten.nl. Wij hebben een ruime keuze uit kit, maar ook voor andere producten op het gebied van verlijmen, afdichten, smeren en onderhoud moet u bij ons zijn!

Advies en bestellen

Weet u niet precies welk product u nodig heeft voor uw klus? Laat u dan eens adviseren door onze medewerkers. Zij hebben niet alleen heel veel ervaring, maar weten ook precies welk product geschikt is voor welke klus. Zij brengen hun kennis en vakmanschap graag op u over. Op onze website vindt u daarnaast verschillende tips en trucs over onze producten. Heeft u zich laten adviseren en weet u welk product u nodig heeft? Bestel dan via onze website. Wanneer u bij ons een bestelling voor vier uur ’s middags op een werkdag bestelt, heeft u vaak de volgende dag uw bestelling al in huis. Wij hebben namelijk ons kantoor, de verkoopbalie en het magazijn op één plek, waardoor wij snel kunnen schakelen en uw producten snel kunnen leveren. Kijk voor al onze producten op onze website.

De MS polymeerkit van technischeproduktne.nl is een van de beste soorten van kit die uit de test is gekomen en is een mooie aanvulling in jouw schuur met alle klusspullen. De MS polymeerkit kun je namelijk voor meerdere soorten klussen gebruiken. Het wordt ook wel een hydride kit genoemd, deze soorten it zijn namelijk gebaseerd op siliconen. Wanner de kit wordt aangebracht volgt vervolgens een uithardingsproces waar de kit een elastische structuur aanneemt en ook wanneer de temperatuur verandert blijft deze structuur aan, waardoor je de kit altijd nog een beetje kunt ombuigen, wat handig is bij hout dat bijvoorbeeld nog moet werken.

Bestel de kit op technischeprodukten.nl

De voordelen van de MS polymeerkit is dat het een breed inzetbaar product is, zodat je het met meerdere klussen kunt gebruiken en niet na een keer alweer weg kunt doen. Een ander bijkomend voordeel is, is dat de kit overschilderbaar is. Niet alle kits zijn dat, maar het kan wel zeer handig zijn. Ben je bijvoorbeeld een kozijn aan het schilderen, maar moet dit eerst nog worden dicht gekit, dan kan je met de MS polymeerkit gewoon het kozijn overschilderen met een ‘gewone’ kit is dit niet mogelijk en zit er op de plek waar het kit is gesmeerd dus geen verf. Ook kan de kit worden aangebracht op vochtige ondergronden, wat handig is voor bijvoorbeeld een badkamer of een balkon en tuin.

Nadelen

Helaas heeft de MS polymeerkit ook nadelen die moeten worden benoemd om de klant een geode keuze te kunnen laten maken. De nadelen van de kit zijn dat deze moeilijk verwerkt. Je moet lang wachten to de kit echt goed hecht en dat kan wel een aantal uren en als je geduld hebt wel dagen duren. Daarentegen werkt deze wel erg goed en is het, het wachten zeker waard. Wat ook een nadeel is, is dat de kit niet weerbaar is tegen schimmels. Dit hoeft niet per se erg te zijn, omdat je natuurlijk gewoon moet zorgen dat er geen schimmel ontstaat, maar dat lukt niet altijd en dan is voor dat soort doeleinden de MS polymeerkit niet direct geschikt.