Jongenskamer styling aantekeningen van Jürgen van der Veen

Een paar weken geleden is mijn vrouw bevallen van een gezonde jongen. De naam van de jongen die we gekozen hebben is overigens Lionel. Ja, hij is vernoemd naar Lionel Messi. Laat me. Niet Lionel Richie, die muziek vind ik helemaal niks. Enfin, laten we hopen dat onze zoon net zoveel van voetbal houd als ikzelf. En het zou beter zijn als blijkt dat hij een Feyenoord fan is en niet Ajax of PSV anders zwaait er wat!

Jongenskamer inrichten

Enfin, genoeg voetbal praat. De afgelopen weken ben ik druk in de weer geweest met het inrichten van de baby jongenskamer. Specifiek waren wij op zoek naar een ledikant en bijbehorend beddengoed. Zoals jullie misschien wel weten ik doe alles op het internet, ik werk op het internet, ik vond mijn vrouw over het internet, en nu zal ik ook kinderkamer interieur vinden over het internet. Ik ging dus wat zoeken op internet. En hier vond ik een hippe Leander baby ledikant. Bij een webwinkel genaamd CozyKidz dus. Het specifieke model dat ik en mijn vrouw in overleg kozen is Linea by Leander, eiken ledikant. Dat kostte me een aardige duit en het duurde ook even voor we hem in huis houden, maar man wat een mooi ding is het zeg. We hebben hem nu al een tijdje in de kinderkamer staan en het is zo een ongelooflijke waardevolle aanwinst voor de hele sfeer en stijl.

Beddengoed

Ging ik ook maar gelijk even kijken bij CozyKidz of ze bijpassend beddengoed hebben want met alleen een ledikant ben je er nog niet kan ik je vertellen. Hier vonden we fraai jongens beddengoed: https://www.cozykidz.nl/nl/beddengoed/. Specifiek van het merk Garbo en Vrienden. Dat hebben we mee besteld om op die wijze in ieder geval verzendkosten te vermijden. Want ik heb echt een broertje dood aan verzendkosten. Ik hoop nog liever voor tientallen of honderden euro’s bij dan dat ik verzendkosten betaal. Zo vervelend vind ik dat.

Stijlvol en hip

Vrienden en familie gaven ons complimenten omtrent de nieuwe aankopen. Het was voor velen onbekend dat kinderkamer interieur zo stijlvol en hip en trendy zou kunnen zijn. Ik voorzie echt een revolutie in kinderkamer styling land. Deze hippe moderne Europese merken blazen een frisse wind. Merken als Cam Cam Copenhagen, Leander, Garbo en Friends, Laurette, Loullou en nog vele andere, geven echt een unieke touch aan iedere kamer, zijn op zich nog redelijk betaalbaar en duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij dit soort merken.