Relaxen in een opklapbare strandstoel in je tuin of balkon

strandstoel

Wanneer je in de stad of in een flat woont, moet je het vaak doen met een balkon of een kleine tuin. Je hebt dan geen ruimte voor een uitgebreide tuinmeubelset, terwijl je toch van het zonnetje wilt genieten. Een opklapbare strandstoel biedt uitkomst wanneer je wilt ontspannen in de buitenlucht. Hij weegt slechts 4,5 kilo en is opgeklapt maar 132 x 56 x 5 cm groot. Dat schuif je dus makkelijk in een schuurtje of achter je bloembakken. Of achterin je auto wanneer je een dagje naar het strand gaat.

Ontspannen zitten in een opklapbare strandstoel met beukenhouten frame en afneembare bekleding

De meeste strandstoelen hebben een massief beukenhouten frame waardoor ze stevig en stabiel staan. De afneembare bekleding is kleurrijk, makkelijk te wisselen en op 30 graden te wassen in de wasmachine. Een strandstoel is in minimaal drie standen te verstellen waardoor je kunt kiezen tussen relaxed onderuitgezakt tot aan bijna horizontaal. Bij een strandstoel kun je ook kiezen voor armleuningen, die maken dat de armen gesteund worden wanneer je bijvoorbeeld lekker een boek of tijdschrift wilt lezen. Qua stof valt er te kiezen tussen een strandstoel van canvas katoen of outdoor acryl stof. Er is dus voor elk wat wils!

Strandstoel van goede kwaliteit en Europese productie

Zowel het frame van onbehandeld beukenhout als de stoffen bekleding zijn van zware kwaliteit en worden door geselecteerde Europese bedrijven geproduceerd. De lopers zijn ook los verkrijgbaar, dus als je een reserve wilt voor als er een in de was zit zijn deze ook te bestellen. Of als je zin hebt in een andere kleurcombinatie natuurlijk, je kunt uit ruim 35 verschillende designs kiezen. En mocht je een bijpassende stoel voor je kind zoeken, dan ben je bij kleurmeester.nl ook aan het juiste adres. De miniatuur kinderstrandstoelen zijn ingeklapt 102 cm x 50 cm en afgewerkt met een veiligheidssysteem waardoor er geen kindervingertjes tussen de scharnieren kunnen komen.

Strandstoel: prachtig praktisch!

Een strandstoel is makkelijk in en uit te klappen en vormen een praktisch en comfortabel alternatief voor de logge tuinligstoelen. Je neemt ze makkelijk mee en de vrolijke kleuren van de lopers vormen een gezellig kleuraccent in je tuin, op je balkon of aan zee.