Je keuken in de juiste sfeer met een retro magnetron

Retro magnetron

Soms is er maar weinig moeite voor nodig om je keuken in de juiste sfeer te krijgen. Wanneer je een mooie fifties keuken hebt, met zwart-witte tegels, zacht roze kastjes en mintgroene accessoires mag een retro magnetron natuurlijk niet ontbreken. Nou hoor ik je denken. Een retro magnetron? Maar die hadden ze toch nog niet in de fifties? Nee, dat klopt natuurlijk helemaal. Maar een retro magnetron is wel net datgene dat je ontwerp compleet maakt. Een reguliere magnetron zou volkomen misstaan in jouw keuken.
Retro magnetron

Een retro magnetron in iedere kleur

Wanneer je hebt besloten dat je een retro magnetron wilt dan komt de volgende stap: welke retro magnetron past het best. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, maar bij het ontwerp van je keuken zal je altijd eerst kijken naar welke kleur het best past. Als je op bovenstaande site kijkt, zul je zien dat de keuze enorm is. Ga je voor een zacht blauwe? Een zacht roze? Een fuchsiaroze of toch voor een lila retro magnetron? Jij mag het zeggen. Het is immers jouw keuken die je gaat aanpakken.

Een retro magnetron van alle gemakken voorzien

Wanneer je de kleur hebt bepaald, kun je verder gaan denken over afmetingen, inhoud en noem maar op. Je kunt zelfs kiezen voor een retro-combi-magnetron. In een combi-magnetron kun je zowel de fles van je kindje opwarmen als broodjes en taarten (af)bakken. Ideaal natuurlijk. Als een echte jaren-vijftig huisvrouw kun je dan in een mum van tijd een heerlijke cake op tafel hebben staan. Vergeet niet zo’n kittig schortje om te doen en je haar op te steken.

Een retro magnetron?

Natuurlijk waren magnetrons nog niet uitgevonden in de jaren 50. Mensen hadden het toen heel wat zwaarder op het gebied van koken dan wij nu! Een retro magnetron wil zeggen dat het ontwerp van een hedendaagse magnetron is gebaseerd op het design van toen. Dus hippe kleuren en organische vormen. Er is nog veel meer retro keukenapparatuur te verkrijgen. Ga er maar eens lekker voor zitten als je op de site gaat kijken. Je kijkt werkelijk je ogen uit! Door allerlei retro keukenapparatuur aan te schaffen, weet je zeker dat je keuken een echte blikvanger in je huis gaat zijn. En omdat deze keukenapparatuur alleen gebaseerd is op de ontwerpen van vroeger, is de apparatuur net zo energiezuinig en stil als in deze tijd gewenst is. Zo kun je optimaal genieten van je nieuwe keuken!